Türkiye Kamu

Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Özsoy: Suriyede yaşanan iç savaşın bir PKK devleti oluşturması sonucunu doğurmamasını diliyoruz


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Türkiye Kamu-Sen Afyonkarahisar İl Temsilcisi Erol Özsoy, Suriyede yaşanan iç savaşın bir PKK devleti oluşturması sonucunu doğurmamasını diliyoruz değerlendirmesinde bulundu.
     Özsoy, yaptığı yazılı açıklamada Hakkari Çukurcada 8 şehit daha verildiğini hatırlatarak her gün milletçe anne babaların yüreklerine kor düştüğünü belirtti.
     Terör örgütünün yeni bir stratejiyle açık bir savaş yapmak istediğini savunan Özsoy, şunları kaydetti:
     Yaşadıklarımızı, Kuzey Irak ve bilhassa Suriyede yaşananlardan ayrı düşünmeden değerlendirmeliyiz. Suriyede yaşanan iç savaşın bir PKK devleti oluşturması sonucunu doğurmamasını diliyoruz. Ancak hem ülkemizde yaşananlar hem de Suriyede oluşturulmaya çalışılan yapı ciddi kaygılar duymamızı gerektirmektedir. Suriyede oluşturulmaya çalışılan yapı doğrudan Türkiyeyi ve milletimizi tehdit etmektedir. Buraya kadar neden geldiğimiz yaptığımız hatalar bakımından yaşadığımız süreçle ilgili pek çok şey söylenebilir. Ancak bugün geldiğimiz nokta Suriyede yaşananlara oluşturulmaya çalışılan yeni yapıya kayıtsız kalmamızı görmezden gelmemizi imkansız kılmaktadır. Bütün bu sebeplerle hükümet terör olaylarının üzerine en sert ve kararlı bir biçimde gitmek, gerekli tedbirleri göz kırpmadan almak zorundadır.
    
     Muhabir: Mustafa Güngör
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER