Türkiye üniversiteleri Kayseride tanıtılacak

Türkiye üniversiteleri Kayseride tanıtılacak


KAYSERİ (A.A) - Educaturk Kayseri Yüksek Öğretim Fuarının 11-12 Ekim tarihlerinde Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Prof. Dr. Ahmet Bilge Spor Salonu-nda açılacağı bildirildi.
     ERÜden yapılan açıklamaya göre, 8 yıldır İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde her seviyeden eğitim ve kariyer imkanı arayan öğrenci, mezun ve veliyi tek bir platformda buluşturan Türkiye-nin en büyük eğitim fuarı olan Educaturk, her yıl yeni bölgeleri bünyesine katarak büyümeye devam ediyor.
     Yurt içinden pek çok kurumun yer alacağı Educaturk Kayseri Yüksek Öğretim Günlerinde, hem devlet üniversiteleri hem de vakıf üniversiteleri ziyaretçilerle buluşacak.
     Fuara, Bahçeşehir, Bilkent, Bilgi, Çağ, Lefke Avrupa, Doğu Akdeniz, Yeditepe, Okan, Bozok, Balıkesir, İstanbul Aydın, İstanbul Ticaret, Uluslararası Kıbrıs, Erciyes, Melikşah, Nuh Naci Yazgan, Yakın Doğu, Kadir Has, Yıldırım Beyazıt üniversiteleri ile Uğur Dershanesi, Atlas Yurtdışı Eğitim Danışmanlık, Hanım Demirbaş Psikolojik Danışmanlık, TRT Okul, İles Yurtdışı Eğitim Danışmanlık firmaları katılacak.
     Girişin ücretsiz olduğu etkinliği ziyaret edecek herkesi Paylaşmayı Seven Parmak Kaldırsın kampanyasına bağışlanmak üzere yanında en az bir hikaye kitabı veya roman getirmeye davet eden Educaturk, toplanan kitapları Milli Eğitim Bakanlığı ve TOÇEV aracılığı ile bu kitapları okumaya hiç fırsat bulamamış miniklere gönderecek.
    
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Türkiye üniversiteleri Kayseride tanıtılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER