Tütüncü, gençlere spor yapmalarını önerdi

Tütüncü, gençlere spor yapmalarını önerdi


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, gençlere kötü alışkanlıklardan uzak durabilmeleri için spor aktivitelerine katılmalarını istedi.
     Kepez Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Tütüncü, EFEM Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından Gelecek Sağlıkla Gelecek projesi kapsamında 8 ilden gelen öğrencilere yönelik bir otelde düzenlenen obezite ve madde bağımlılığı toplantısına konuşmacı olarak katıldı.
     Tütüncü toplantıda yaptığı konuşmada, obezite ve madde bağımlılığı konusunda yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutabilmek için gençlerin spor ya da farklı aktivitelere teşvik edilmesi gerektiğini anlatan Tütüncü, Kepez Belediyesi olarak gençleri spora yönlendirecek çeşitli aktiviteler düzenlediklerini dile getirdi.
     Dört ayrı okulda çadır tarzı spor salonu yaptıklarını ve buralarda öğrencilerin dilediği gibi spor yapabildiğini söyleyen Tütüncü, bunun yanı sıra bu spor çadırlarında, o bölgede ikamet eden mahalle sakinlerine her gün uzman eğitmenler eşliğinde step, aerobik ve pilates hizmeti verdiklerini anlattı.
     Söyleşi sonunda EFEM Akdeniz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından toplantıya katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüye plaket takdim edildi.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Tütüncü, gençlere spor yapmalarını önerdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER