Tütüncü, Zafer Mahallesine yapılan hizmetleri anlattı

Tütüncü, Zafer Mahallesine yapılan hizmetleri anlattı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Zafer Mahallesine yapılan hizmetleri anlattı.
     Başkan Tütüncü, Zafer Mahalle Muhtarı Muhsin Karayakupluyu ziyaret ederek, mahalleye yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Mahalle sakinlerinin en önemli beklentisinin asfalt konusu olduğunu kaydeden Tütüncü, mahalledeki yolların yeniden asfaltlanacağını belirtti.
     ANTKOOP Sitelerinin yanında, miting alanı olarak bilinen ve bölge sakinlerinin görüntü kirliliğinden yakındıkları 20 dönümlük alanı güzel bir park haline getirdiklerini anlatan Tütüncü, parkta yürüyüş parkuru, açık hava spor aletleri, oturma alanları oluşturduklarını ifade etti.
     Parkın mahalle sakinlerinin hem spor hem de sosyal aktivitelerin yapabildiği hale getirildiğini kaydeden Tütüncü, mahalledeki Şehit Jandarma Komando Onbaşı Çetin Çakmak Parkını da yenilediklerini bildirdi.
     Mahalledeki taksi durağı binasını da modern bir mimari anlayışla yenilediklerini anlatan Tütüncü, Kepezin en büyük semt pazarı olan Cumartesi Pazarının yanına 8 bin 400 metrekare otopark inşa ettiklerini ifade etti. Modern sitelerin olduğu Zafer Mahallesine, estetik kimlik kazandıran hizmetler yaptıklarını vurgulayan Tütüncü, bölgedeki yatırımların devam edeceğini belirtti.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Tütüncü, Zafer Mahallesine yapılan hizmetleri anlattı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER