Ukraynalı yatırımcı Çorluda un fabrikası açıyor

Ukraynalı yatırımcı Çorluda un fabrikası açıyor -TAGİD Genel Sekreteri Nihat Biçer: -Ukraynalı bir yatırımcı Çorlu ASBde büyük bir un fabrikası kurmayı düşünüyor, kendilerini ASB yöneticileri ile görüştürdük ve konuyu takip ediyo


TEKİRDAĞ (A.A) - Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği (TAGİD) Genel Sekreteri Nihat Biçer, Ukraynalı bir iş adamının Çorlu ilçesinde un fabrikası açmayı düşündüğünü bildirdi.
     Biçer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tekirdağ ve çevresinde yeniden yapılandırılan sanayi çalışmalarının, Trakyanın yatırım ve ticari cazibesini arttırdığı söyledi.
     Yabancı işletmelerin bölgede yatırım yapma arzusuyla kendileriyle irtibata geçtiklerini anlatan Biçer, TAGİDin bölgeye yatırım yapmak isteyen iş adamlarına yardımcı olduğunu belirtti.
     Ukraynalı bir iş adamının da Çorluda un fabrikası açmak istediğini ifade eden Biçer, TAGİD olarak amacımız yabancı yatırımcıyı ülkemize getirmek, aynı zamanda da Türk iş adamlarını da dünyanın 150 ülkesindeki derneklerimizin de desteğiyle oralarda yatırım yapmalarına yardımcı olmaktır. Ukraynalı bir yatırımcı Çorlu Avrupa Serbest Bölgesinde (ASB) büyük bir un fabrikası kurmayı düşünüyor. KendileriniASB yöneticileri ile görüştürdük ve konuyu takip ediyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Coşkun Bozyel / Muhterem Erkul / Salih Baran
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Ukraynalı yatırımcı Çorluda un fabrikası açıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER