Ulaş Anaokulu, yıl sonu etkinliği düzenledi

Ulaş Anaokulu, yıl sonu etkinliği düzenledi


SİVAS (A.A) - Ulaş Anaokulu tarafından yıl sonu etkinliği düzenlendi.
     Etkinlik öncesinde, öğrencilerinin eğitim döneminde yaptıkları el işi çalışmalarından oluşan serginin açılışı yapıldı. Serginin açılışını, Kaymakam Ali Altınkaynak ve Belediye Başkanı İsmail Koçak gerçekleştirdi.
     Sergiyi gezen ve öğretmenlerden bilgi alan Altınkaynak ve beraberindekiler, daha sonra Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilen yıl sonu etkinliklerine katıldı.
     Etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Altınkaynak, burada yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitimin önemine dikkati çekti. Velilerden, çocuklarını anaokullarına göndermelerini isteyen Altınkaynak, anaokulundan ilkokula geçen öğrenciler ile diğer öğrenciler arasında çok fark olduğunu belirtti.
     Gelecek yıllarda anaokulu öğrencisi sayısının artacağını ifade eden Altınkaynak, kaymakamlık olarak her türlü desteği vereceklerini söyledi.
     Anaokulu Müdürü Esin İlter Korkmaz ise çocukların toplum önünde kendilerini ifade edebilmeleri ve kendilerine olan güvenlerini artırmak için bu etkinliği düzenlediklerini belirtti.
     Korkmaz, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.
     Öğrenciler, etkinlikte şiir okudu, hazırladıkları gösterileri sundu. Ulaş Ortaokulu halk oyunları ekibinin yöresel oyunları sergilediği etkinlikte, Kaymakam Altınkaynaka eğitime katkılarından dolayı plaket verildi.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kanca ise öğretmenleri tebrik ederek çiçek takdim etti. Yıl sonu etkinliğine katılanlara etli pilav ikram edildi.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban / Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ulaş Anaokulu, yıl sonu etkinliği düzenledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER