Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikası

Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikası üyeleri, iftarda buluştu


SİVAS (A.A) - Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonuna (HAKSEN) bağlı Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikasının üyeleri iftarda bir araya geldi.
     Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikası Genel Başkanı Tuncay Altun, Mevlana Restoranda düzenlenen iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, üyeleriyle her zaman bir arada olmak adına bu etkinlikleri düzenlediklerini belirtti.
     Sendikalarının, kendi iş kolunda artık Türkiyede 4. büyük sendika olduğunu ifade eden Altun, Türkiyenin bir çok yerinde teşkilatlarını kurduklarını, genç ve idealist insanların aralarına katıldığını kaydetti.
     Altun, şunları söyledi:
     6-7 yıldır bizimle beraber olup yılmadan bu onurlu mücadeleye destek verdiniz. Hiç bizi yalnız bırakmadınız. Bu ne kadar doğru bir yerde olduğumuzu gösteriyor. Genelde sendikalar, bireysel menfaatler üzerine kuruludur. Bizimle beraber olan insanlar ben bireysel menfaatler düşünmüyorum, ülkemin geleceğini düşünüyorum, kurumlarımın geleceğini düşünüyorum diyerek Ulaşım HAKSENe katıldınız, bundan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum.
     Üyelerinden daha çok destek isteyen Altun, bu yıl üye sayılarının artmasını istediklerini söyledi. Yemeğe katılan üyelere teşekkür eden Altun, eski sendika üyesi Osman Aydına verdiği destekten dolayı plaket takdim etti.
    
     Muhabir: Merve Topuz
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ulaştırma ve Demiryolu Çalışanları Hak Sendikası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER