Uluslararası Bodrum Bale Festivali

Uluslararası Bodrum Bale Festivali -Festival, Ankara DOB Modern Dans Topluluğunun sahnelediği Bir Yaz Gecesi Rüyası ile sona erdi


MUĞLA (A.A) - Bu yıl 10uncusu düzenlenen Uluslararası Bodrum Bale Festivali, Ankara DOB Modern Dans Topluluğunun sahnelediği Bir Yaz Gecesi Rüyası ile sona erdi.
     Devlet Opera ve Balesi (DOB) Genel Müdürlüğünün, Denizbankın sponsorluğunda ve Bodrum Belediyesinin katkılarıyla düzenlediği festivalin kapanış temsilinde, Ankara DOB Modern Dans Topluluğu Bir Yaz Gecesi Rüyası isimli gösteriyi sahneledi.
     Modern dansı, Hans Henning Paarın koreografisi ve altı değişik parçadan oluşan müzik seçkisi eşliğinde sanatseverlerle buluşturan eserde, birliktelik ve sevgi ile bu duygulara eşlik eden beklenti ve dilekler farklı bakış açıları ile işlendi.
     Gösteriyi izleyenlerden sanatçı Ayten Gökçer, gazetecilere yaptığı açıklamada, festivali yaklaşık 10 yıldır takip ettiğini ifade ederek, Bu hizmeti sunan Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. İftihar edilecek bir festival. Zaten Bodrum her türlü sanata açık bir yer. Onun için zannediyorum buraya ileride tiyatroyla da gireceğiz diye konuştu.
     Gösteriyi, aralarında Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Rengim Gökmeninde olduğu yaklaşık bin 300 kişi izledi.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Uluslararası Bodrum Bale Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER