Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası

Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası -Tedavi için haftanın üç günü hastaneye gitmek zorunda olan ösemili hastalara Kepez Belediye Başkanı Tütüncü araç tahsis edebileceklerini söyledi


ANTALYA (A.A) - Antalya Lösemili Çocuklar Vakfı, Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Kepez Belediye Başkanı Tütüncüyü makamında ziyaret etti.
     Antalya Lösemili Çocuklar Vakfı İl Temsilcisi Saadet Atalay, vakıf üyeleri ve lösemili çocuklar ile birlikte Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncüyü ziyaret etti.
     30 Mayıs-5 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında Başkan Tütüncüyü ziyaret ederek yaşadıkları zorlukları anlatan Saadet Atalay, lösemili çocukların tedavi için haftanın üç günü hastaneye gitmek zorunda olduklarını ve büyük güçlüklerle karşılaştıklarını söyledi. Atalay, 5 yıllık tedavi sürecini tamamlayarak maske bağımlılığından kurtulan lösemili hastalar için düzenleyecekleri etkinlik için Başkan Tütüncüden destek istedi.
     Lösemili çocukların her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Başkan Hakan Tütüncü ise, lösemili çocukların tedavi oldukları hastanelere gidip gelebilmeleri için bir araç ayarlayabileceklerini belirtti. Lösemili çocuklar için bu yıl yapılacak kutlamanın Arif Nihat Asya Açık Hava Tiyatrosunda gerçekleştirilebileceğini kaydeden Tütüncü, Tedavi sürecini tamamlayan lösemili hastalar için Ağustos ayında bir eğlence düzenlenecek ve çocuklar ihtiyaç duymadıkları maskelere hep birlikte veda edecek dedi. Daha sonra lösemi hastası çocuklar Tütüncüye çiçek takdim etti.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER