Üniversiteli gençler projelerinin kitabını Vali Altıparmaka

Üniversiteli gençler projelerinin kitabını Vali Altıparmaka getirdi


ANTALYA (A.A) - Akdeniz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü yüksek lisans öğrencileri Sevim Şeker ve Özlem Yılmaz, Güney Kafkaslardaki siyasi gelişmeleri içeren uluslararası projenin 2 kitapta toplanan sonuçlarını Vali Ahmet Altıparmaka sundu.
     Akdeniz Üniversitesi Girişimcilik ve İş Geliştirme Merkezi Müdürü Kenan Yüce, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necati İyikan, yüksek lisans öğrencileri Sevim Şeker ve Özlem Yılmaz, Vali Ahmet Altıparmakı ziyaret etti.
     Ziyarette Sevim Şeker ve Özlem Yılmaz, 9u Türk, 11i yabancı 20 öğrencinin hazırladığı Güney Kafkaslardaki siyasi gelişmeleri içeren Orta Asya-Güney Kafkasya Siyasi Gelişmeler 1991 - 2010 projesinin bilimsel sonuçlarını içeren kitap ile Gittik Gördük Yazdık Orta Asya ve Kafkasya anı kitabını Vali Ahmet Altıparmaka sundular.
     Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Necati İyikan, projenin ilk defa lisans düzeyinde uluslararası çalışmaya örnek olması açısından Akdeniz Üniversitesinin başarısı olduğunu kaydetti.
     Vali Altıparmak, öğrencileri kutladı ve kitapları ilk fırsatta okuyacağını ifade etti.
    
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Üniversiteli gençler projelerinin kitabını Vali Altıparmaka Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER