Ünlü şairler Kayseride buluştu

Ünlü şairler Kayseride buluştu


KAYSERİ (A.A) - Ok Burcu Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında Kayseriye davet edilen şair ve yazarlar şiir ziyafeti sundu.
     İl Kültür Turizm Müdürlüğü Salonunda düzenlenen etkinliğe Vali Vekili Erdoğan Aygenç, İl Kültür Turizm Müdürü İsmet Taymuş,Ok Burcu Dört Mevsim Kültür Sanat Platformu Başkanı Emel Demirezen, Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği(İLESAM) Haysiyet Kurulu Başkanı İsmet Bora Binatlı ile sanatseverler katıldı.
     Vali Yardımcısı Erdoğan Aygenç konuşmasında, programı hazırlayanlara teşekkür ederek, bu tür kültürel faaliyetlere destek verilmesi gerektiğini vurguladı.
     Ok Burcu Dört Mevsim Kültür Sanat Platformu Başkanı Emel Demirezen de, Türk edebiyatına hizmet etmek amacıyla Kayseride edebiyat ve şiirin gelişmesi için etkinlik düzenlediklerini söyledi.
     Demirezen, Hoş sada bırakmak ve yaşadığımız şehri tanıtmak, tanınmış yazar ve şairlerimizi şehrimizdeki edebiyat sevdalılarıyla buluşturup tanıştırmak önemliydi dedi.
     Şiir sunumuna geçilmeden önce Şair Yazar Abdurrahim Karakoç kendi sesinden şiir dinletisiyle anıldı.
     Kayseri Ses Sanatçısı Ahmet Kaplanın Kayseri türkülerini seslendirdiği etkinlikte, yazar ve şairler Ahmet Günbay Yıldız,Bestami Yazgan, Hayati İnanç, Mehmet Aycı, Nuray Alper, Prof. Dr. Nurullah Çetin, Şevki Dinçal, Yahya Akengin ve Yalçın Benlican şiir sunumu yaptılar.
     Program sonunda katılımcılara plaket takdim edildi.
    
     Muhabir: Yemliha Kurt
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Ünlü şairler Kayseride buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER