Ünyede yürüme engelli öğrenciye akülü araba

Ünyede yürüme engelli öğrenciye akülü araba hediye edildi


ORDU (A.A) - Ünye Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve iş adamları tarafından alınan akülü araba, Yunus Emre İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi yürüme engelli Öznur Tombaşa hediye edildi.
     Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi Dernek Başkanı Dursun Ali Akın, dernek binasında düzenlenen programda, engelli vatandaşlara dernek olarak her türlü yardım ve desteğe hazır olduklarını söyledi.
     Yürüme engeli nedeniyle anne ve babasının sırtında okula gitmek zorunda olan kız öğrenciye akülü arabayı hediye eden Akın, şunları kaydetti:
     Yunus Emre İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Öznur Tombaş kızımız, yürüme engeli nedeniyle anne ve babasının sırtında okula gidebiliyordu. Derneğimizden akülü araç talepleri vardı. Ünye Esnaf, Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve iş adamlarının bağışlarıyla alınan akülü aracı, kızımıza hediye ettik. Kazasız belasız eğitimine devam eder, iyi bir yerlere gelir. Çocuklarımızın sağlıklı bir şeklide eğitimi her şeyden önemli, artık okuluna rahat bir şekilde gidip gelecek. Derneğimize destek veren protokol üyelerine, iş adamlarına ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
     Programa Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ünye Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Koçdemir, il genel meclis üyeleri, daire amirleri katıldı.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk / Fatma Kalay
     Yayıncı: Mehmet Kumcağız
<< Önceki Haber Ünyede yürüme engelli öğrenciye akülü araba Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER