Uşak Belediye Başkanı Erdoğan:

Uşak Belediye Başkanı Erdoğan: Kentin az gelişmiş bölgelerine önem veriyoruz


UŞAK (A.A) - Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, kentin az gelişmiş bölgelerinin gelişimini sağlamak istediklerini söyledi.
     Erdoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, kentin kuzey bölgeleri ve varoşları olarak bilinen Aybey, Elmalıdere ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerinin gelişmesi için çalışma yaptıklarını belirtti.
     TOKİ tarafından Aybey Mahallesinde yoksul vatandaşlar için yapılan konut projesinin tamamlandığını, bölgede gençlik merkezi kurulduğunu, halk ekmek fabrikasının ise kısa süre içinde faaliyete geçeceğini kaydeden Ali Erdoğan, bölgenin gelişmesi için kuzey bölgesini ferahlatacak bağlantı yolları için de çalışmaların sürdüğünü söyledi.
     Amaçlarının şehrin her bölgesinin gelişmesini sağlamak olduğunu ifade eden Ali Erdoğan şunları kaydetti:
     Maalesef bugüne kadar şehrimizin kuzey bölgeleri gelişmişlik açısından hep geri kaldı. Biz bu bölgelerin gelişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Şehrimizin özellikle güney bölgesi birçok nedenden dolayı bugüne kadar önemli bir gelişme sağlamış. Biz bu eksikliği gördük ve sessiz kalmamamız gerektiğine inandık. Mahalleler arası gelişmişlik farklılıklarını azaltabilirsek çağdaş bir kent olma yolunda önemli bir adım atmış oluruz.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Binnaz Ersoy
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Uşak Belediye Başkanı Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER