Uyuşturucu kuryeliğinden yargılanan zanlıya 9 yıl

Uyuşturucu kuryeliğinden yargılanan zanlıya 9 yıl hapis cezası -Antalya ile Belçika arasında uyuşturucu kuryeliği yaptığı iddiasıyla yargılanan Hollandalı zanlı, 9 yıl 4 ay hapis cezana çarptırıldı


ANTALYA (A.A) - Antalya ile Belçika arasında uyuşturucu kuryeliği yaptığı iddiasıyla yargılanan Hollandalı zanlıya, 9 yıl 4 ay hapis cezası verildi.
     Antalya 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ihraç etmek" suçundan tutuklu yargılanan Fas asıllı Hollanda vatandaşı Abderrahim Ouhssayen katıldı.
     Ouhssayen, son savunmasında çok pişman olduğunu söyledi.
     Cumhuriyet savcısı ise mütalaasında, Ouhssayenin uluslararası çapta uyuşturucu kuryeliği yaptığının tespit edildiğini belirterek, bu kapsamda cezalandırılmasını talep etti.
     Mahkeme heyeti, Ouhssayene "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ihraç etmek" suçundan 9 yıl 4 ay hapis cezası ile 22 bin 500 lira para cezası verdi.
     Antalyadan Belçikanın Brüksel şehrine gitmek için 27 Aralık 2011de Antalya Havalimanında uçağa binen Ouhssayenin valizinde yapılan aramada 5 bin 421 gram eroin ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe / Hatice Özdemir
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Uyuşturucu kuryeliğinden yargılanan zanlıya 9 yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER