Uyuşturucu ve kaçak sigarayla mücadele

Uyuşturucu ve kaçak sigarayla mücadele -Sivasta son bir haftada yapılan yol uygulamalarında, yaklaşık 56 kilo esrar, 73 adet uyuşturucu hap ve 82 bin 656 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi -Gözaltına alınan 7 kişi, tutuklandı


SİVAS (A.A) - Sivasta son bir haftada yapılan yol uygulamalarında yaklaşık 56 kilo esrar, 82 bin 656 paket gümrük kaçağı sigara ile 73 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.
     İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Gürün ve Suşehri İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle son bir haftada yaptıkları yol uygulamalarında, 53 kilo 627 gram kubar ve 2 kilo 190 gram toz esrar ile 73 adet uyuşturucu ecstacy hap ele geçirdi.
     Gözaltına alınan M.Ç, H.K, Z.K, A.T.K, L.E, V.K. ve M.Ş, mahkemece tutuklandı.
     Öte yandan, ekiplerce yapılan çalışmalarda, piyasa değeri yaklaşık 250 bin lira olan 82 bin 656 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, şüpheliler A.Ö, M.T, A.M, M.T, M.N.Y, M.T, K.T, E.K, O.Ö, Y.G, A.N, Ö.A. ve F.K. hakkında adli işlem yapıldı.
     Açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğünün, hem insanlık suçu olan uyuşturucuya hem de toplum sağlığını tehdit eden ve terörün finansal kaynaklarından biri olan sigara kaçakçılığına karşı amansız mücadelesinin süreceği kaydedildi.
    
     Muhabir: Önder Felek
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Uyuşturucu ve kaçak sigarayla mücadele Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER