Vali Altıparmaktan milli eğitim müdürleri ve

Vali Altıparmaktan milli eğitim müdürleri ve öğretmenlere başarı belgesi


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülayın da hazır bulunduğu törende, İl Eğitim Denetmenleri tarafından yapılan performans denetimleri sonucunda belirlenen İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile öğretmenlere başarı belgelerini verdi.
     Antalya İlçe Milli Eğitim Müdürleri ve öğretmenler tarafından Vali Altıparmaka Değerler Eğitiminin sonuçları hakkında bilgi verilen törende, Demre, Kaş, Muratpaşa, Gazipaşa İlçe Milli Eğitim Müdürleri ile Kepez Şehit Binbaşı Turgut Cengiz Toytunç Anaokulu müdür ve öğretmenleri, Serik Boğazkent Nurten-Turan Kilit İlköğretim okulu müdür ve öğretmenleri başarı belgelerini Vali Altıparmakın elinden aldılar.
     Kepez Şehit Binbaşı Turgut Cengiz Toytunç Anaokulunun, 2009-2010 Eğitim Öğretim Yılında ISO 9001-2008 Belgesi aldığı, 2010-2011 eğitim öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığının düzenlemiş olduğu Yılın Kaliteli Okulu / Kurumu kategorisinde Antalya birincisi, daha sonrada Türkiye birincisi olduğu kaydedildi.
     Kepez Şehit Binbaşı Turgut Cengiz Toytunç Anaokulunun, 2011-2012 Eğitim Öğretim yılında da Ulusal Kalite ödülüne başvurarak, 4 Yıldız Yetkinlik Belgesi almaya hak kazandığı belirtildi. Değerler Eğitimi ile İlköğretim ve Lise Başarı artırma Projelerinin amaçları doğrultusunda uygulandığı Serik Boğazkent Nurten-Turan Kilit İlköğretim Okulunun ise 2011 SBS sonuç puan ortalaması 272 iken, 2012 yılında yüzde 28,52 artış ile 350 puana yükselerek SBSde il beşincisi olduğu bildirildi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Vali Altıparmaktan milli eğitim müdürleri ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER