Vali Altıparmak, Kumlucada incelemelerde bulundu

Vali Altıparmak, Kumlucada incelemelerde bulundu


ANTALYA (A.A) - Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Kumlucada Söğütcuması Mahallesini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
     Vali Ahmet Altıparmaka incelemelerinde Kumluca Kaymakamı Salih Işık, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, DSİ Bölge Müdürü Türkay Özgür, Orman Bölge Müdürü Ali Gökçöl, İl Jandarma Komutan Vekili Haldun Ziya Yücel, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Faruk Karaçay, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Tuncay Engin ve diğer yetkililer eşlik etti.
     Kumluca Kaymakamı Salih Işık tarafından Söğütcuması Mahallesinde karşılanan Vali Altıparmaka, kurum yetkilileri tarafından bölgeye ilişkin bilgi verildi. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Vali Altıparmak, mahalledeki yapılaşma hakkında uyarılarda bulundu.
     Alakır Vadisine hareket eden Vali Altıparmak, karşılaştığı Alakırlı vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi, çocuklara hediye dağıttı. Beraberindekilerle Alakır Çayı üzerinde bulunan Kürce, Kozdere ve Toçak Hidroelektrik santrallerini gezerek incelemelerde bulunan Altıparmak, yetkililerden bilgi aldı.
     Vali Altıparmak, Kumlucada kendi önderliğinde başlatılan ve Türkiyede ilk olan sera atıklarından biyogaz ve elektrik üretimi projesine ilişkin çalışmaları da inceledi.
     Atıparmak, İl Özel İdaresi kaynaklarıyla yaptırılan ve haziran ayı sonunda inşaatı tamamlanacak olan 16 derslikli Ziya Gökalp Yatılı İlköğretim Bölge Okulu ek bina inşaatını gezdi.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Vali Altıparmak, Kumlucada incelemelerde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER