Vali Cerraha öğrencilerden doğum günü sürprizi

Vali Cerraha öğrencilerden doğum günü sürprizi


OSMANİYE (A.A) - Osmaniyede özel bir okulun öğrencileri Vali Celalettin Cerrahın doğum günü nedeniyle şiir yazdı.
     Vali Celalettin Cerrah, Özel Nuri Çomu İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencileri Elifgül Gök, Ceyda Örek, Nermin Elmasoğlunu makamında kabul etti.
     Vali Cerrahın doğum gününü kutlayan öğrenciler, Osmaniye için yaptığı hizmetler ve eğitim konusunda yaptığı çalışmalar için teşekkür ederek, duygularını ifade eden şiirleri okudu.
     Öğrencilerin şiirleri için teşekkür eden Vali Cerrah, Çocuklarımızın bu sürprizi beni çok mutlu etti. Mektuplarında duygularını çok içten bir biçimde ifade etmişler. Çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Çocukları medeni cesaretlerinden dolayı kutlayan Cerrah, şunları kaydetti:
     Ülkemizin böyle çocuklara ihtiyacı var. Artık çağ atlamamız lazım. Bunu çocuklarımız sayesinde başaracağız. Çocukların en iyi şekilde yetişmesi için eğitim konusunda çalışmalar yaptık. Devlet ödenekleri ve hayırsever katkısı ile ilimize 902 derslik kazandırdık. 380 dersliğimizin yapımında hayırseverlerimiz katkıda bulundular. İlimizde okul sayısının artması, sınıflardaki öğrenci sayısını düşürdüğü için eğitim kalitemiz de arttı. Amacımız çocuklarımızın modern okullarda en iyi eğitimi alması ve ülkemize yararlı insanlar olarak yetişmesi.
     Öğrencilere ziyaretlerinde, Okul Müdürü Mehmet Pat, Müdür Yardımcısı Münir Cerrahoğlu ve Sınıf Öğretmeni Ömer Köse eşlik etti.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber Vali Cerraha öğrencilerden doğum günü sürprizi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER