Vali Cerrah, şehit yakınları gazilerle iftar

Vali Cerrah, şehit yakınları gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi


OSMANİYE (A.A) - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, şehit yakınları ve gazilerle iftar yemeğinde bir araya geldi.
     Cerrah, Osmaniye Polisevinde düzenlenen iftar programında, devlet ve millet olarak şehit yakınları ve gezilere minnet borçlu olunduğunu söyledi.
     Sizler, vatanımız ve bayrağımız için çocuklarınızı, eşlerinizi, kardeşlerinizi şehit verdiniz. Gazilerimiz, vücutlarının bir parçasını görev yaptıkları yerde bıraktılar diyen Cerrah, şöyle devam etti:
     Öyle bir vatan toprağı üzerinde yaşıyoruz ki, atalarımızın bizlere miras bıraktığı bu Anadolu toprakları tüm dünyanın gözünün olduğu topraklar. Bu ülkeyi bize bırakmamak için yüzyıllardır sürdürdükleri kötü emellerini aynı şekilde devam ettiriyorlar. Ama bütün bunlar bizi yıldıramaz. Bu vatanda, bu bayrakta gözü olanların emellerine muvaffak olmaları mümkün değil. Ülkemizin son ferdine kadar çarpışmaya, şehit düşmeye hazırız. Bu vatan ve bu bayraktan kesinlikle vazgeçmeyeceğimizi, sınırlarımızdan vazgeçmeyeceğimizi bir kez daha haykırıyoruz.
     İl merkezi ve ilçelerden yaklaşık 600 şehit yakını ve gazinin katıldığı iftar yemeğinde, İl Müftüsü Ramazan Çortul şehitler için dua etti.
     Yemeğe, AK Parti Osmaniye Milletvekili Suat Önal, MHP Osmaniye Milletvekili Hasan Hüseyin Türkoğlu, Belediye Başkanı Kadir Kara ve çok sayıda davetli katıldı.
    
     Muhabir: Tuğba Temir / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Vali Cerrah, şehit yakınları gazilerle iftar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER