Vali Çınar, yılbaşını polislerle geçirdi

Vali Çınar, yılbaşını polislerle geçirdi


MUŞ (A.A) - Vali Ali Çınar, yılbaşı gecesini polislerle geçirdi.
     Vali Çınar, ilk olarak Sağlık Müdürü Dr. Fatih Erbiloğlu ile birlikte Muş Devlet Hastanesi Acil Servisini ziyaret etti ve burada görev yapan personelin yeni yılını kutladı. Hastane acil servisinde yatan hastaları ziyaret eden Vali Çınar, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
     Daha sonra Polis Evine geçen Çınar, İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve görevli polislerle tokalaşarak yeni yıllarını kutladı.
     Belediye Başkanı Necmettin Dede, İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz ve Sağlık Müdürü Dr Fatih Ebiloğlu ve görevli polislerle 2013 yılının pastasını kesen Vali Çınar, yeni yılın 2012 yıla göre daha huzurlu geçmesi temennisinde bulundu.
     Çınar, 2012 yılını, acısıyla, tatlısıyla, sevinç ve mutluluklarıyla geride bıraktık. 2013 yılının öncelikle ülkemize, milletimize, bölgemize, ilimize, bütün insanlarımıza, sağlık, huzur, mutluluk getirmeye vesile olmasını temenni ediyorum dedi.
     Çalınan Kürtçe ve Türkçe türküler eşliğinde halay çeken polislerin yılbaşı eğlencesi, gece geç saatlere kadar devam etti.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vali Çınar, yılbaşını polislerle geçirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER