Vali Çınar için veda yemeği düzenlendi

Vali Çınar için veda yemeği düzenlendi


MUŞ (A.A) - Son çıkan Valiler Kararnamesi ile Bartın valiliğine atanan Muş Valisi Ali Çınar için veda yemeği düzenlendi.
     Vali Çınar onuruna Polis Evinde düzenlenen veda yemeğine Belediye Başkanı Necmettin Dede, İl Jandarma Komutanı Albay Erhan Arıkan, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Kaya, Baro Başkanı Zahit Söylemez, vali yardımcıları, kaymakamlar, kurum amirleri, siyasi parti ve çok sayıda sivil toplum örgütünün temsilcisi katıldı.
     Yemek sonrası konuşan Vali Çınar, "Benim için Muş bir ilk oldu. İlk valiliğimi Muşta yaparak öğrendim. Yani Muş benim için bir staj yeri oldu. Bu sebeple Muşu çok özleyeceğim" dedi.
     Muşta 29 ay önce göreve başladığını anımsatan Vali Çınar, tüm iş ve işlemleri, hak, hakkaniyet ve adalet prensiplerine uygun olarak yerine getirmeye çalıştığını söyledi.
     Vali Çınar, şöyle konuştu:
     "Hiç kimseye ötekileştirmeden, herkese devletin şefkatini göstererek, kişilerin menfaatinden ziyade, kamu yararını ön planda tutarak, israfı önleyerek, verimli yatırımlar yaparak görevimi yapmaya gayret gösterdim. Çok şükür bunu yaptığımı düşünüyorum. İlimizin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasına yönelik, gerek kamu gerek özel sektör ve gerekse sivil toplum kuruluşları tarafından gerçekleştirilen yatırım hizmetleri artırmak için yoğun bir mesai harcamaya çalıştım."
     Vali Yardımcısı Çetin Kılınç, Çınara hizmetlerinden dolayı plaket verdi.
    
     Muhabir: Sabri Yıldırım
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vali Çınar için veda yemeği düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER