Vali Daşözden En Temiz Köye ödül

Vali Daşözden En Temiz Köye ödül


MANİSA (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen En Temiz Köy Yarışmasında Manisada ilk üç dereceye giren köylere ödülleri, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz tarafından verildi.
     Manisa Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen törenle En Temiz Köy Yarışmasında dereceye giren köyler ile Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildi.
     Vali Daşöz, törende yaptığı konuşmada, insanların yaşadıkları mekanı, doğru ve temiz kullanılarak kendilerine en büyük iyiliği yapacaklarını ifade ederek, Bulunduğumuz, yaşadığımız çevreyi iyi kullanırsak, korursak gelecek nesillere iyi bir çevre bırakmış oluruz. Toplumumuzun bu konuda duyarlı olması gerekiyor dedi.
     Törende, yarışmada Manisanın En Temiz Köyü seçilen Selendinin Terziler köyü ile yarışmanın ikincisi Kulanın Yurtbaşı ve üçüncüsü Manisa merkeze bağlı Yayla köyü muhtarlarına plaketleri Vali Daşöz tarafından verildi.
     Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen İklim Değişikliği ve Küresel Isınma konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrenciler de fotoğraf makinesi, dijital sözlük ve MP3 müzik çalar ile ödüllendirildi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Vali Daşözden En Temiz Köye ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER