Vali Doğandan, Engelliler Haftası mesajı

Vali Doğandan, Engelliler Haftası mesajı


KONYA (A.A) - Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, Engelliler Haftası mesajı yayımladı.
     Doğan, mesajında, Konyada engellilere yönelik kamu hizmet alanında hızlı gelişme yaşandığını, dışarıdan gözlemcilerin değişimi önemli ölçüde fark ettiğini belirtti.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün eşi Hayrünnisa Gülün önderliğinde yürütülen Eğitim Her Engeli Aşar projesinde Konyanın, iki yıl üst üste ödül alan birkaç ilden biri olduğunu ifade eden Doğan, şunları kaydetti:
     Bu ödül aslında Konyada engellilere yönelik hizmet alanında yaşanan değişimin, devletin en üst noktasından teyidi anlamına geliyor. Her engelli bireyimizin yüzündeki tebessümü gördükçe, bu gülümsemenin hiçbir değerle eş tutulamayacağını, toplum olarak daha iyi anlıyoruz. Artık şüphe yok ki Engelli Dostu Konya için ciddi mesafeler alınmış ve bir önceki yıla nazaran engellilere yönelik hedefimiz daha da belirgin hale gelmiştir. Bu alanda faaliyet gösteren sivil toplum örgütlerinin, devlet kurumlarının, özel sektörümüzün gayretlerini çok önemsiyor, çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum. Bu duygularla tüm engelli vatandaşlarımızı sevgiyle kucaklıyor, Engelliler Haftasının engellerimiz için farkındalık oluşturmasını temenni ediyorum.
     (MUH-MAT)
<< Önceki Haber Vali Doğandan, Engelliler Haftası mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER