Vali Kahraman, öğrencilere okul sütü dağıttı

Vali Kahraman, öğrencilere okul sütü dağıttı

Millî Eğitim Bakanlığı, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı´nın ortaklaşa yürüttüğü "Okul Sütü Programı" kapsamında Erzincan Akşemseddin İlkokulunda süt dağıtım töreni düzenlendi.

Akşemseddin İlkokulu'nda Erzincan Valisi Süleyman Kahraman'ın katılımıyla gerçekleştirilen törene Vali Yardımcısı Fatih Kaya, İl Halk Sağlığı Müdürü Mehmet Oğuz Çetin, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün ve ilgili kurum amirleri katıldı. Törende öğrencilerle sohbet eden Vali Süleyman Kahraman, öğrencilere sütün önemine yönelik sorular sorup, faydalarını anlattı.

Sütün, çocukların iyi beslenmesine, gelişimini tamamlamalarına ve gelecek nesillere daha sağlıklı daha güzel bir şekilde fiziken ve ruhen gelişmelerine katkıda bulunacak önemli bir besim maddesi olduğunu belirten Vali Kahraman, "Bugün başlanan süt dağıtımı ile öğrencilerimizin sütün faydalarını özümseyeceklerini ve süt içmekle daha sağlıklı yetişmelerini sağlayacaklarına gönülden inanıyorum. Süt dağıtımının bu noktaya getirilmesi ve öğrencilerimize ulaştırılması için ilgili bakanlıkların önemli katkısı var. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Devletimiz çocuklarımızın gelişmesinde daha faydalı olmak için süt ve benzeri gıda maddelerin dağıtımına devam edecektir. Bu faaliyetimizin çocuklarımız için faydalı olmasını diliyorum." dedi.
CİHAN
<< Önceki Haber Vali Kahraman, öğrencilere okul sütü dağıttı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER