Vali Karaloğlundan, Gençlik Kampındaki öğrencilere ziyaret

Vali Karaloğlundan, Gençlik Kampındaki öğrencilere ziyaret


VAN (A.A) - Van Valisi Münir Karaloğlu eşi Sevim Karaloğlu ile Gevaştaki Gençlik Kampında 1 haftlakı kampa giren kız öğrencileri ziyaret etti.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne tesiste kamp yapan öğrencileri, Vali Yardımcısı Murat Uzunparmak, Gevaş Kaymakamı Yusuf Güni, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Aslan Sinir ile ziyaret eden Karaloğlu, öğrencilerle sohbet ederek, iftar sofralarına konuk oldu.
     Gençlik Kampında şimdiye kadar 3 bin öğrencinin yararlandığını ifade eden Karaloğlu, İl Müdürlüğü tarafından bu yıl yapılan 5. kamp olduğunu söyledi.
     kurdukları 70 kadar konteynerle kapasiteyi 210 kişiye çıkardıklarını dile getiren Karaloğlu, amaçlarını daha çok öğrencinin bu kamptan yararlanması olduğunu kaydetti. Kampta Vanın yanı sıra Muş ve Bitlisten öğrencilerin katıldığını anlatan Karaloğlu, şunları bildirdi:
     Çocuklarımız bir haftalık kam süresince hem dinlenecekler, hem tatil yapacaklar hemde sosyal kültürel ve sportif etkinlikler yapacaklar, kitap okuyacaklar. Çocuklarımız kam süresince diğer illerden gelen akranlarıyla kaynaşacaklar. Depremi yaşayan Vanlı çocuklarımız böylece deprem psikolojisinden de bir nebze olsun çıkmış olacaklar.
     Vali Karaloğlu, çocukların kamptan son derece memnun olduklarını belirterek, bu kamptan daha fazla öğrencinin istifade etmesi için gayret göstereceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Necat Hasar
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Vali Karaloğlundan, Gençlik Kampındaki öğrencilere ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER