Vali Kolat, iş adamlarıyla iftarda bir

Vali Kolat, iş adamlarıyla iftarda bir araya geldi


SİVAS (A.A) - Kırıkkale Valiliğine atanan Ali Kolat, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu üyeleriyle iftarda bir araya geldi.
     STSO Çatı Restoranda düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Vali Kolat, Sivasta 3 yıldır görev yapmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, bunda iş adamlarının da büyük katkısı olduğunu vurguladı.
     Sivasın gelişmesine katkı sağlayan iş adamları ve esnafla kentin geleceği açısından neler yapılabileceği konusunda söz birliği, el birliği ve gönül birliği içerisinde olduklarını anlatan Kolat, Biz Valilik olarak kurumlarımızla hep Sivasın hizmetinde olmayı ilke edindik dedi.
     STSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Yıldırım da 3 yıl boyunca Sivasta görev yapan Kolata kente katkılarından dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.
     Konuşmaların ardından Yıldırım, Kolat ile Sivas Vali Yardımcılığı görevinden Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanan İsmail Karadaş ve İller İdaresi Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğüne atanan İsmail Koşuma plaket verdi.
     İftar yemeğine katılamayan Koşumun plaketini, Vali Yardımcısı Veysel Çiftçi aldı. İftar programına Vali Yardımcısı Vefa Kaya ve STSO yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Vali Kolat, iş adamlarıyla iftarda bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER