Vali Tekinarslan Eleşkirti ziyaret etti

Vali Tekinarslan Eleşkirti ziyaret etti


AĞRI (A.A) - Vali Mehmet Tekinarslan, Eleşkirt ilçesini ziyaret etti.
     Tekinarslan, Eleşkirt Kaymakamı Hakan Ezgi, Belediye Başkanı Mehmet Nuri Çelik ile Gökçayır köyünde bulunan oda mezarda incelemelerde bulundu. Tekinarslan, Ezgiden oda mezarı, tahrip olmaması için ziyarete kapatmalarını istedi.
     Arsa sahibi Enver Ayaz da bu mezar odanın etrafında eski yapı duvarların olduğunu belirterek, kazı çalışmalarının ne zaman başlayacağını sordu.
     Tekinarslan, bakanlık nezdinde gerekli yerlere müracaat edeceklerini ve eğer başka odalar varsa gün yüzüne çıkması gerektiğini ve buraların tarihi bir yapıya sahip olduğunu ifade ederek, kazı çalışmaları için gerekeni yapacaklarını söyledi.
     Eleşkirt küçük sanayide kar savurma aleti icat eden genç kaynakçı İbrahim Özelçiyi de ziyaret eden Tekinarslan, kar savurma icadını biraz daha geliştirmesini istedi, bu makineden köy yolları için alacaklarını belirtti.
     Toprakkale Camisini ziyaret eden Tekinarslan, onarım çalışmalarının biran önce başlaması için gerekli yerlere müracaat edildiğini kaydetti.
     Goncalı köyünde Eleşkirt Kaymakamlığı tarafından yaptırılan taziye evini de gezen Tekinarslan, daha sonra ilçeden ayrıldı.
    
     Muhabir: Cemal Çavdar / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Vali Tekinarslan Eleşkirti ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER