Vali Yüksel, il müdürleriyle eğitim sistemindeki

Vali Yüksel, il müdürleriyle eğitim sistemindeki düzenlemeleri görüştü


ANKARA (A.A) - Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, zorunlu eğitimi kademeli olarak 12 yıla çıkaran kanun kapsamındaki düzenlemeleri değerlendirmek amacıyla il müdürleriyle bir araya geldi.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki toplantıda konuşan Yüksel, her çağdaş ülkenin yönetim teorilerini zamanın gereklerine göre gözden geçirdiğini belirtti.
     Türkiyenin de böyle bir değişimi gerçekleştirdiğini ifade eden Yüksel, eğitimdeki yeni düzenlemelerin Ankarada ivedilikle yerine getirilmesi istedi.
     Toplantının sonunda, uygulamaların takibi ve değerlendirmesinin yapılması için en kısa sürede tekrar bir araya gelinmesi kararı alındı.
     Toplantıya, İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan, müdür yardımcıları ile şube müdürleri, İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, İl Sağlık Müdürü Seracettin Çom, İl Halk Sağlığı Müdürü Doğan Akdoğan, İl Nüfus İşleri ve Vatandaşlık Müdürü Fehmi Tercan, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Kasım Kayıhan ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Muhsin Temel katıldı.
    
     Muhabir: Şenay Ünal
     Yayıncı: Eda Ay
<< Önceki Haber Vali Yüksel, il müdürleriyle eğitim sistemindeki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER