Valiler kararnamesi

Valiler kararnamesi -Vali Koçdemir: -"Eskişehirde bir şeyler yapmaya çalıştık ve kendimizce de yaptık, yapamadıklarımızın sorumluluğu bizimdir"


ESKİŞEHİR (A.A) - Valiler kararnamesiyle merkez valiliğine atanan Kadir Koçdemir, "Eskişehirde bir şeyler yapmaya çalıştık ve kendimizce de yaptık, yapamadıklarımızın sorumluluğu bizimdir" dedi.
     Koçdemir, Valilik hizmet binası önünde, gazetecilere yaptığı açıklamada, Eskişehirde en ideal şartlarda çalıştığını ifade ederek, şunları kaydetti:
     "Eskişehirde bir şeyler yapmaya çalıştık ve kendimizce de yaptık, yapamadıklarımızın sorumluluğu bizimdir. Siyasetçisinden sivil toplum kuruluşu temsilcisine, bürokratından vatandaşımıza, esnafımızdan iş adamına kadar herkesten ilgi ve destek gördüm. Güzel ve ağız tadıyla çalıştığımız bir dönem oldu. Kalıcı dostluklar edindik, bu dostluklar devam edecektir. Devlet memurluğunun kaderinde bu var, iyi ki de var. Devamlı aynı yerde kalsak bizde sıkılırız, insanlarda bizden sıkılır."
    
     -Eskişehirlilerden haklarını helal etmelerini istiyorum-
    
     Eskişehire atanan Çanakkale Valisi Güngör Azim Tunanın mevcut projeleri kaldığı yerden devam ettireceğine inandığını dile getiren Koçdemir, "Ben ayrılırken bir şeyi, bir kere daha belirtmek istiyorum. Ben görevimi Türkiyede başarısıyla ilk 4e, 5e girebilecek bir meslektaşıma devrediyorum ve bu beni çok rahatlatıyor. Burada çok güzel işler yapacaktır ve meselelere farklı bir bakış açısı getirecektir. Bize de ihtiyacı olursa kendisine yardımcı olmaya çalışacağız. Eskişehirin yolu, bahtı açık olsun. Eskişehirlilerden haklarını helal etmelerini istiyorum" diye konuştu.
     Koçdemir, daha sonra Necip Fazıl Kısakürekin "Şarkımız" şiirindeki "Gideriz, nur yolu izde gideriz. Taş bağırda, sular dizde, gideriz. Bir gün akşam olur, biz de gideriz. Kalır dudaklarda şarkımız bizim." dizelerini okudu.
     Valilik çalışanları, il ve daire müdürleriyle vedalaşan Koçdemir, Eskişehir Garından YHT ile Ankaraya gitti.
    
     Muhabir: Hicret Özkan
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Valiler kararnamesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER