Valisi Azizoğlundan yatırımcılara davet

Valisi Azizoğlundan yatırımcılara davet


ARDAHAN (A.A) - Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ardahanın geleceği parlak, bu nedenle yatırım yapmak isteyenleri bölgeye davet ediyorum dedi.
     Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahanın devlet ve özel sektör destekli olarak gelecek 5-10 yıl içinde farklı bir noktaya taşınacağına inandığını belirtti.
     Bölgeye yatırımların hız kazanması için her alanda iş adamlarına davette bulunan Azizoğlu, Artık herkes Ardahandaki potansiyelin farkında. Ardahanın hangi noktaya gidildiğini görüyoruz. Gelecek 10 yıl içinde nüfusun 50 bin olması bekleniyor. Göç durma noktasına geldi. Üniversitemiz her gün katlanarak büyüyor. Bunlar pozitif gelişmelerdir. Bunları gördüğümüz için ısrarımızı sürdürüyoruz dedi.
     Ardahanın stratejik olarak farklı bir noktada olduğunu kaydeden Azizoğlu, Bugün Ardahan Türkiyenin Kafkasya ve Orta Asyaya açılan en önemli kapısıdır. Aktaş Sınır Kapısının açılmasıyla burası farklı bir ticaret merkezi olacak. Önemi daha da artacaktır. Yatırım yapmak isteyenler zaman kaybetmesin. Özellikle başka alanlarda ve başka yerlerde hizmet yapan Ardahanlıların bu bölgeye gelip yatırım yapmalarını istiyoruz. Gecikmesinler, sınır illerin her gün önemi artıyor diye konuştu.
     Azizoğlu, bölge ve milletin geleceğini ilgilendiren her yatırıma devlet olarak tam destek vereceklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Valisi Azizoğlundan yatırımcılara davet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER