Vanda Bilardo İl Birinciliği Müsabakası sona

Vanda Bilardo İl Birinciliği Müsabakası sona erdi


VAN (A.A) - Bilardo İl Temsilciliğinin 2012-2013 yılı faaliyet programında yer alan Üç Bant Bilardo İl Birinciliği Müsabakası sona erdi.
     Bir hafta süren müsabaka sonucu, Harun Koç ile Ferhat Öztürkçü finale kaldı. Çekişmeli geçen final müsabakasını 3-2 kazanan Harun Koç il birinciliğini elde ederken, Ferhat Öztürkçü ikinci, Kenan Aslan üçüncü, Kaya Gün ise dördüncü oldu.
     Ödül töreninde konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, bilardo sporunun, halk nazarında boş vakitlerin geçirildiği bir aksesuar olarak görüldüğünü söyledi.
     Sinir, Aslında bu nezih ortamlarda bilardonun da bir spor olduğunu insanlara göstermek lazım. Bu sporu lisanslaştırarak, çocuklarımıza ve gençlerimize sevdirelim. Müsabakanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Türkiye Bilardo Şampiyonasına katılacak olan sporcularımıza da başarı diliyorum dedi.
     Van Bilardo İl Temsilcisi Abdurrahman Akbulut ise, il seçmelerine 50 sporcunun katıldığını kaydederek, ilk 8e giren sporcuların şubat ayında yapılacak olan Türkiye Bilardo Şampiyonasına katılacağını belirtti.
     Dereceye girenlerin ödüllerini, Sinir, Akbulut, Şube Müdürü Şefik Çenberlitaş ve maçları yöneten başhakem Mehmet Cerrahoğlu verdi.
    
     Muhabir: Necat Hasar / Şener Toktaş
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vanda Bilardo İl Birinciliği Müsabakası sona Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER