Vanda kaldırım ve orta refüj çalışmaları

Vanda kaldırım ve orta refüj çalışmaları


VAN (A.A) - Belediye Başkanlığı, sezon başında başlattığı kaldırım ve orta refüj yapım çalışmalarına devam ediyor.
     Belediye, İkinisan caddesinde orta refüj ile asfalt çalışması, Sıhke caddesindeyse kaldırım yenileme çalışmaları başlattı.
     Sıhke caddesindeki çalışmalarda, uzun ömürlü ve kaliteli malzemelerden Ankara andezit taşı kullandıklarını belirten Fen İşleri Müdürü Bekir Kıran, Sıhke caddesini sezon başında programa aldıklarını söyledi.
     Caddenin baştan sona yenileneceğini aktaran Kıran, Belediye olarak bu cadde de sağlı sollu 10 bin metre kare kaldırım yapacağız. Bu sezon sonu bu caddemiz, drenaj çalışması bitmiş ve yeni kaldırımıyla yeni bir görünüme kavuşmuş olacak. İkinisan caddesindeyse orta refüjü karo taşlarıyla daraltarak yeniliyoruz. Bu sayede yolumuz genişlemiş olacak. Ardından asfalt çalışması başlatarak halkın hizmetine sunacağız dedi.
     Kıran ayrıca, Zübeyde Hanım caddesi kaldırımı ve Kevenli yolunun drenaj çalışmasının bitme aşamasında olduğunu ve yakında bu yolda da kaldırım çalışması başlatılacağını belirtti.
     Çalışmaların aksamaması 2 yeni silindir makinesi aldıklarını ifade eden Kıran, iş makinelerinin toplam maliyetininse 300 bin lira olduğunu bildirdi.
    
     Muhabir: Sıtkı Yıldız
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Vanda kaldırım ve orta refüj çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER