Vanda zehirlenen askerin şehit olması

Vanda zehirlenen askerin şehit olması -Jandarma Er Fatih Ertenin Konyanın Kadınhanı ilçesinde yaşayan ailesinin evinde yas var -Anne ve babası bir süre önce boşanan Ertenin terhisine 1 ay kaldığı öğrenildi (Fotoğraflı-


KONYA (A.A) - Vanın Başkale ilçesinde henüz belirlenemeyen bir nedenle zehirlenmesi sonucu kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Er Fatih Ertenin Konyada yaşayan ailesinin evinde yas var.
     Başkaleye bağlı Albayrak Jandarma Karakolunda rahatsızlanan ve iki arkadaşıyla birlikte kaldırıldığı Başkale Devlet Hastanesinde şehit olan Jandarma Er Fatih Ertenin, Kadınhanı ilçe merkezinde yaşayan ve bir süre önce boşandıkları öğrenilen annesi ile babasına şehit olduğu haberini askeri yetkililer, ilçe yöneticileriyle birlikte verdi.
     Kaymakam Osman Altın, Belediye Başkanı Hulusi Çökgel ve askeri yetkililer, 112 Acil Servis ekipleriyle birlikte önce Pınarbaşı Mahallesinde oturan Ertenin annesi Rabia Balın evine gitti. Oğlunun şehit olduğu haberini alınca sinir krizi geçiren anne Balı yakınları sakinleştirmeye çalıştı.
     Yetkililer daha sonra baba İsmet Ertenin yaşadığı Tepebaşı Mahallesindeki evine giderek, taziyelerini iletti.
     Terhisine 1 ay kalan ve bir kız kardeşinin olduğu öğrenilen Jandarma Er Fatih Ertenin cenazesinin, otopsi sonrası memleketine gönderileceği belirtildi.
     Vanın Başkale ilçesindeki Albayrak Jandarma Karakolunda rahatsızlanan 3 asker, ambulanslarla Başkale Devlet Hastanesine kaldırılmış; askerlerden Jandarma Er Fatih Erten, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamamış, Jandarma Er E.Ç. ile G.K. askeri helikopter ile Yüzüncü Yıl Üniversitesi Prof. Dr. Dursun Odabaş Tıp Merkezine sevk edilmişti.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Vanda zehirlenen askerin şehit olması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER