Varsakta yeni bir parkın inşasına başlandı

Varsakta yeni bir parkın inşasına başlandı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi, iki park çalışmasını tamamladığı Varsak bölgesinde yeni bir yeşil alanın yapımını daha başlattı.
     Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğünün, 3 yılda 50 bin metrekare yeşil alanda 20 yeni park inşa ettiği Varsak bölgesinde yeşil alanların sayısını artırmaya yönelik çalışmaları devam ediyor. Ayanoğlu Mahallesi ve Şelale Mahallesindeki yeni park çalışmaları tamamlanırken, Varsak Karşıyaka Mahallesi Gümüş Ali Sitesi yanında yeni bir parkın inşasına başlandı.
     Şelale Mahallesi 3361 Sokakta inşa edilen parkla bölge sakinlerinin hem oyun hem de dinlenme alanı ihtiyacı karşılandı. Toz şikayetini ortadan kaldıran parkta, üzeri kapalı oturma alanları, açık hava spor aletleri ve çocuk oyun mobilyaları bulunuyor.
     Ayanoğlu Mahallesi Şemsettin Caddesi Tur-Kent Sitesi yanında toz ve görüntü kirliliği şikayetinin olduğu 4 dönümlük alan da yeşillendirildi. Yürüyüş yolu, basketbol sahası, açık hava spor aletleri, üzeri kapalı oturma alanları ve çocuk oyun mobilyalarının yer aldığı parkın hizmete girmesiyle, hem çocuklar spor yapabilecekleri alana kavuştu.
     İki yeni park hizmete girerken Karşıyaka Mahallesi Gümüş Ali Sitesi yanındaki 2 dönümlük araziye de yeni bir parkın inşasına başlandı. Çevresine estetik bir güzellik kazandıracak yeşil alanda, açık hava spor aletleri, basketbol sahası, üzeri kapalı oturma alanları yer alacak. Parka, çeşitli türde çiçek ve fidanlar da dikilecek.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Varsakta yeni bir parkın inşasına başlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER