Vefat eden eşi ve kızı adına

Vefat eden eşi ve kızı adına bağışta bulundu


MANİSA (A.A) - Manisanın eski sanayicilerinden merhum İsmail Aldemirin eşi Sebahat Aldemir, vefat eden eşi ve kızı adına Turgutlu Devlet Hastanesine 8 tekerlekli sandalye bağışında bulundu.
     Aldemir, Turgutluda 2007 yılında eşinin tabancasından çıkan kurşun ile vurularak hayatını kaybeden kızı Öznur Tabancalı ve 2008 yılında vefat eden eşi İsmail Aldemir adına bağışladığı 8 tekerlekli sandalyeyi Turgutlu Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Sabri Taşçıoğluna teslim etti.
     Başhekim Taşçıoğlu, Sebahat Aldemirin bağışıyla örnek oluşturduğunu belirterek "Sebahat hanım gerçekten kaybettiği yakınları adına düşündüğü bu bağış ile bizleri çok mutlu etti. Bizlere bile örnek bir davranış sergiledi. Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu bağışlarından dolayı kendisini kutluyoruz" dedi.
     Sağlık sektörüne yardımlarının devam edeceğini vurgulayan Aldemir ise şunları kaydetti:
     "Önce kızımı ve daha sonra eşimi kaybettim. Hastaneler ve sağlık kuruluşları son yıllarda ihtiyaçlarımızın çoğunu yaşadığımız kuruluşlar olduğu için ne kadar yardımda bulunsak azdır. Eşim ve kızımda yaşadığım acılarımı birazcık dindirmek için bu bağışı düşündüm. Bu sandalyeleri ihtiyaç sahibi hastalar kullandıkça ve bu hastanede hizmet verdikçe ben mutlu olacağım."
    
     Muhabir: Erkan Şimşek
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber Vefat eden eşi ve kızı adına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER