Velilerden kasis ve trafik lambası talebi

Velilerden kasis ve trafik lambası talebi -Arguvanda bazı veliler, Atatürk Caddesine kasis yapılmasını ve trafik lambası konulmasını istedi


MALATYA (A.A) - Arguvanda bazı veliler, Atatürk Caddesine kasis yapılmasını ve trafik lambası konulmasını istedi.
     Atatürk ve Cumhuriyet ilkokullarıyla Arguvan Lisesinin bulunduğu Atatürk Caddesinde otomobillerin hızlı ilerlediklerini belirten veliler, caddenin öğrenciler için tehlikeli olduğunu ifade etti.
     Cadde üzerinde trafik ışıklandırmasının bulunmadığını ve her gün çocukları için endişe ettiklerini anlatan veliler, Karayolları Bölge Müdürlüğünün sorumluluğundaki caddeye kasis yapılmasını ve trafik lambası konulmasını istediklerini belirtti.
     Velilerden Hüseyin Aslan, okula gidip gelirken caddeyi kullanmak zorunda kalan çocuklarının olası bir kazayla karşı karşıya olduğunu söyledi. Aslan, caddede özellikle okul giriş ve çıkışlarında yayaların kontrol edebileceği sinyalizasyon sistemine ihtiyaç olduğunu kaydetti.
     Arzu Yıldız adlı veli de okul önlerine kasis yapılmasını ve trafik ışığı konulması istediklerini belirterek, taleplerinin yerine getirilmemesi halinde eylem yapıp yolu trafiğe kapatmayı düşündüklerini söyledi.
    
     Muhabir: Ramazan Taştaş / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Velilerden kasis ve trafik lambası talebi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER