Vergi Haftası

Vergi Haftası -Vali Celalettin Güvenç, Vergi Dairesi Başkan vekili Cemal Demir ve beraberindeki heyeti kabul etti


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Vergi Dairesi Başkan vekili Cemal Demir ve beraberindeki heyeti kabul etti.
     Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 24üncüsü kutlanacak Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında ilk olarak Vali Güvenç ile görüşen heyet, kutlama programıyla ilgili bilgi verdi.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Güvenç, Vergi Haftasının hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
     Vergi Dairesi personelini çalışmalarından dolayı kutlayan Güvenç, devletin hizmet yapabilmesi için vergi toplanması gerektiğini, o yüzden vatandaşın vergi konusunda hassas olması gerektiğini bildirdi.
     Son dönemde vergi teşkilatının teknolojiyi daha iyi kullandığına dikkati çeken Vali Güvenç, bu doğrultuda denetimlerin daha etkin bir şekilde yapıldığını belirterek, şunları kaydetti:
     Tüm vatandaşlara, mükelleflere, iş sahiplerine ricam hiç kendileri de üzülmesinler, Vergi Dairesi çalışanlarımız da üzülmesin. Çünkü artık vergi ödemeden kaçak iş yapmak çok zorlaştı. Bu yeni düzende herkesin kaydını yaptırması, herkesin kayıtlı ekonomiye geçmesi gerekiyor. Türkiyenin büyümesi için, gelişmesi için, alt yapı hizmetlerinin seri bir şekilde yapılması için emeklimizin, çalışanımızın maaşını rahat alabilmesi için herkesin kazandığından vergi vermesi gerekiyor.
     Vali Güvenç son olarak, önümüzdeki dönemin mükelleflerin çok daha fazla kazandığı bir dönem olması dileğinde bulundu.
     Vergi Dairesi Başkan vekili Demir ise Vali Celalettin Güvençe teşekkür etti.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş
     Yayıncı: Mehmet Güldaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER