Veysel Karani Camisinin temeli atıldı

Veysel Karani Camisinin temeli atıldı


KOCAELİ (A.A) - Çayırovada Veysel Karani Camisinin temeli, düzenlenen törenle atıldı.
     Emek Mahallesinde gerçekleştirilen törende konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırovanın çok hızlı büyüdüğünü belirterek, planlama yaparken her ayrıntıyı düşündüklerini söyledi.
     Örnek olarak çok az derecede bulunan yeşil alanların planlamasını yaptıklarını ve çoğaltmaya çalıştıklarına dikkati çeken Karaosmanoğlu, Çağdaşkentin bulunduğu alanda yaptığımız çalışmalar çerçevesinde çevrede bulunan küçük ormanları birbirlerine bağlamaya ve yeni yeşil alan oluşturmaya çalışıyoruz. Temanın yaptığı orman ve Kuştepe Ormanı ile arada bir vadi oluşturacak şekilde Çağdaşkentteki alanı planladık. Bunları birleştirerek yeni ve daha büyük yeşil alan oluşturacağız dedi.
     Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş ise ilçenin günden güne değiştiğini ve geliştiğini ifade ederek, yapılacak olan caminin Emek Mahallesi için çok önemli olduğunu kaydetti.
     Karaosmanoğlunun caminin yapılmasında büyük desteği olduğunu vurgulayan Akbaş, caminin yapımına imkanlar dahilinde destek sunmaya devam edeceklerini ifade etti.
     Temel atma töreni, protokol üyelerinin butona basarak, inşaat alanına ilk harcı dökmeleriyle sona erdi.
    
     Muhabir: Yunus Emre Günaydın
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Veysel Karani Camisinin temeli atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER