Voleybol

Voleybol -Gümüşhane Valisi Mayda: İnanç, gayret ve çalışma bir araya geldiği zaman başarı kaçınılmaz oluyor


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, inanç, gayret ve çalışmanın bir araya geldiği zaman, başarının kaçınılmaz olduğunu söyledi.
     Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Gümüşhane Torulspor Kulübü tarafından düzenlenen iftar yemeğine Vali Maydanın yanı sıra Kulüp Başkanı İhsan Uçar, Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü İsrafil Aslan, Özel İdare Genel Sekreteri Ekrem Akdoğan, antrenör Ali İhsan Aksoy ve sporcular katıldı.
     Vali Mayda, burada yaptığı konuşmada, inanç, gayret ve çalışmanın bir araya gelmesiyle birlikte başarının da kaçınılmaz olduğunu belirterek, Birlik ve beraberliğin sergilendiği bir ay içinde spor alanında da dayanışmayı ve birlikteliği hep birlikte yaşıyoruz. Takımın ya da ilin büyük olması, maddi gücün büyük olmasıyla hiçbir sorunu çözemezsiniz dedi.
     Öncelikle sporcuların kendi arasında iyi bir ekip çalışması, dayanışma sergilemesi, yönetim ve çalıştıranlarla sinerji oluşturması ve elinden gelenin en iyisini yapmasının söz konusu olduğunu vurgulayan Mayda, şunları kaydetti:
     Bunlar olduğu takdirde biz inanıyoruz ki şampiyonluk için mücadele edeceğiz ve inşallah şampiyonluğu da yakalayacağız. Yapılan yeni transferlerle takımımız daha da güçlendi. Takımıza yeni sezonda başarılar diliyor, kendilerine ilimize hoş geldiniz diyorum. Bu sezon ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Tek yürek, tek güç halinde ilimizi şampiyonluğa taşıyacağız.
     Kulüp Başkanı İhsan Uçar ise iftar yemeği ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür etti.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER