Voleybol

Voleybol -Gümüşhane Torulspor Antrenörü Aksoy: Arkas Sporun kalitesi ve kadrosu belli. Saha ve seyirci avantajını kullanarak galip gelmek istiyoruz


GÜMÜŞHANE (A.A) - Aroma Erkekler Voleybol Birinci Ligi takımlarından Gümüşhane Torulsporun antrenörü Ali Bahadır Aksoy, hafta sonu karşılaşacakları Arkas Sporun kalitesi ve kadrosunun belli olduğunu, saha ve seyirci avantajını kullanarak galip gelmek istediklerini söyledi.
     Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezonu 6 Ağustosta açtıklarını ancak lig başlamadan bazı oyuncularla çeşitli nedenlerden dolayı yollarının ayrıldığını belirtti.
     Yabancı sporculardan Brezilyalı Dos Santosun takımdan ayrıldığını ifade den Aksoy, Yunanistanın Alexandroupolis takımından transfer ettiğimiz Luis Pepe Gonzalesden beklediğimiz randımanı alamayınca yollarımızı ayırdık. Yerli transferlerimizden Özer de 4 Eylül Belediyespora, Çağlar Çankaya Belediyesi ANKA Spora ve Vefa da Maliye Milli Piyango takımına transfer oldu. Bunlar bizim kadromuzda düşündüğümüz oyunculardı ama biz de kalmayı tercih etmediler dedi.
     Oyuncuların gitmesinden sonra kadroyu yapılan transferlerle takviye ettiklerini anlatan Aksoy, şöyle konuştu:
     Geçtiğimiz sezon libero olarak oynayan eski oyuncumuz Volkanı transfer ettik. Volkan zaten bu takımın havasını bilen bir arkadaşımız. Arkas Spordan pasör Ereni kadromuza kattık. Yabancı oyuncu olarak da Slovakyadan Alenin transferini gerçekleştirdik. Kenyalı Fliph Mayoyu da transfer ettik. Bu oyuncularımızı Bolu ve Ankarada yaptığımız turnuvalarda denedik. Oynadıkları oyundan memnun kaldık.
     Hafta sonu oynanacak Arkas Spor karşılaşması için hazırlıklarını Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü Salonunda sürdürdüklerini kaydeden Aksoy, Arkas Sporun kadrosu ve kalitesi belli. Saha ve seyirci avantajını en iyi şekilde kullanarak galip gelmek istiyoruz. Takımımdan ve şu anki kadromdan memnunum. Çalışma tempomuz gayet iyi. Tüm hazırlıklarımızı yavaş yavaş bitiriyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER