Voleybol

Voleybol -Acıbadem Erkekler Liginde 12de 12 yapan Arkas Spor, salı günü Avrupa Şampiyonlar Ligi 12li play-off turunda Polonyadan PGE Skrayı konuk edecek


İZMİR (A.A) - Acıbadam Erkekler Voleybol Liginin ikinci devresinin ilk maçında Gümüşhane Torul Gençliki 3-1 mağlup eden Arkas Spor, ligdeki 12. maçını da kayıpsız geçti.
     Ligde ilk yarıyı namağlup tamamladıktan sonra devre arasında Teledünya Türkiye Kupasında son 4 takım arasına kalmayı başaran Arkas Spor, ikinci devrenin ilk maçında İzmirde konuk ettiği Gümüşhane Torul Gençliki 3-1 yendi.
     Bu galibiyetle ligde üst üste 12. galibiyetini alan Arkas Spor, son olarak 2008-2009 sezonunda ligde ilk 16 maçı kayıpsız geçmişti.
    
     -Avrupa Şampiyonlar Ligi-
    
     Avrupa Şampiyonlar Liginde geçen yıl olduğu gibi bu sezon da dörtlü finale yükselme mücadelesini sürdüren Arkas Spor, 12li play-off turunda ilk maçını 15 Ocak Salı günü İzmirde Polonyadan PGE Skra ile oynayacak.
     Mavi-beyazlı ekip, geçen yıl dörtlü final ilk maçında 3-0 mağlup olduğu Polonya temsilcisini mağlup edip 23 Ocak Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı müsabaka için avantajlı bir skor elde etmek için mücadele edecek.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER