Voleybol

Voleybol -İnegöl Belediyespor Antrenörü Çakır: -"İyi bir takım kurarak, yükseldiğimiz Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde kalıcı olmayı hedefliyoruz"


BURSA (A.A) - Acıbadem Erkekler Voleybol Ligine yükselen İnegöl Belediyesporun antrenörü Nizamettin Çakır, iyi bir takım kurarak, ligde kalıcı olmayı hedeflediklerini söyledi.
     Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankarada oynanan Erkekler Voleybol 2. Ligi final grubu müsabakaları sonucu ikinci sırada yer alarak, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligine yükseldiklerini hatırlattı.
     Geçen yıl 13 Ağustosta başlayan lig sürecinde başarılı maçlar çıkarıp bir üst lige yükselmeyi hak ettiklerini belirten Çakır, şöyle devam etti:
     "Sezon başında çıkmaya aday olmasa da yukarıya oynayacak bir takım kurduk. Bir tecrübeli yabancı oyuncuyu bünyemize katarak yolumuza devam ettik. Lig maçlarında çok başarılıydık. Evimizde hiçbir takıma yenilmedik. Nevşehirde, yarı final etabında 3 maçı da kazanarak final oynamaya hak kazandık. Finalde, yabancı oyuncumuzun sakatlanması nedeniyle biraz sıkıntılarımız oldu. Finalin ilk maçında hiç beklemediğimiz bir mağlubiyet aldık. İkinci maça kadar zor birkaç gün geçirdik. O maçta çocuklar çok iyi oynayarak geri dönüş yaptı. Tokat Plevne de bizden önceki maçta Bahçeli Belediyesini 3-0 yenince zaten yükselmemiz kesinleşti. Son maçta ise asıl kadro yerine gençleri oynattım."
     Çakır, İnegölün, erkek voleybolu için önemli bir kent olduğuna dikkati çekti.
     İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Kulüp Başkanı Adem Tayyar ve diğer yöneticilerin, voleybolda başarılar elde edilmesi konusunda çok istekli olduğunu anlatan Çakır, "İyi bir takım kurarak, yükseldiğimiz Acıbadem Erkekler Voleybol Liginde kalıcı olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı
     Yayıncı: Sedat Gök

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER