Voleybol

Voleybol -Halkbank Takımı Antrenörü Vukovic: "Fenerbahçenin etkili silahları var, bu yüzden dikkatli olacağız"


ANKARA (A.A) - Halkbank Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Veselin Vukovic, "Fenerbahçenin etkili silahları var, bu yüzden dikkatli olacağız" dedi.
     Halkbank, Acıbadem Erkekler Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında yarın Fenerbahçe Grundigi konuk edecek.
     Antrenör Vukovic, yaptığı açıklamada, "Çok önemli bir takımla onayacağız. Fenerbahçenin etkili silahları var. Bunu, bu yıl oynadığımız tüm maçlarda hissettirdiler. O nedenle dikkatli olacağız" diye konuştu.
     Takım kaptanı Hüseyin Koç da Fenerbahçenin gücünü bildiklerini ve maçta nelerle karşılaşacaklarını tahmin ettiklerini belirtti. Koç, "Elimizden geleni yapacağız. Finalist olmayı çok istiyoruz" ifadelerini kullandı.
     Kulüp başkanı Selahattin Süleymanoğlu ise centilmence mücadele edip, üçüncü maça kalmadan finale yükselmek istediklerini söyledi. Süleymanoğlu, şunları kaydetti:
     "Halkbank camiası kenetlenmiş durumda. Biz camia olarak sadece sahada konuşuyor, sahada kazanıyoruz. Yönetim, teknik heyet ve sporcular olarak çok büyük emekler verdik. Sıra, bu emeklerin karşılığını almaya geldi. Fenerbahçe karşısına da bu bilinçle çıkacağız. Bu değerli rakibi safdışı bırakarak finale yükselip oradan da üçüncü kupayı müzemize koymak istiyoruz."
    
     Muhabir: İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER