Voleybol

Voleybol -Acıbadem Bayanlar Ligine yükselen Çanakkale Belediyesporlu oyuncular ve yöneticiler, kentte coşkuyla karşılandı


ÇANAKKALE (A.A) - Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligine yükselen Çanakkale Belediyesporlu oyuncular ve yöneticiler, kente gelişlerinde coşkuyla karşılandı.
     Alanyada 14-16 Nisan tarihlerinde yapılan 2. Lig finalleri sonunda üst lige yükselen oyuncuları, teknik kadroyu ve yöneticileri taşıyan minibüsü, Çanakkale Belediyesi hizmet binası önünde halk oyunları ekibi, alt yapı sporcuları, belediye çalışanları ve vatandaşlar karşıladı.
     Minibüsten elindeki kupayla, alkışlarla inen takım kaptanı Ayşe Kılıç, sezon başında birinci lige yükselmeyi kendilerine hedef koyduklarını, zor şartlara rağmen bu amaca ulaştıkları için mutlu olduklarını söyledi.
     Antrenör Vedat Mekik, şampiyon olarak bir üst lige yükselmenin ekip işi olduğunu belirterek, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.
     Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan ise Çanakkale adına güzel bir şey yaptıklarına inandığını belirterek, şöyle konuştu:
     "Bu işe başlarken belediye başkanımızla Çanakkaleyi birinci lige taşımak gibi hayalimiz vardı. Bunun için gerçekten çok mücadele verdik. Uzun yıllar beklemek zorunda kaldık. Direklerden döndük, son maçlarda kaybettik. Ama bugün Çanakkaleye şampiyon olarak geldik. Çok mutluyuz. Yine hayallerimiz olacak. O hayallerimizin başında da Çanakkaleyi Avrupa kupalarında temsil etmek geliyor. Hepinizin desteğine ihtiyacımız var."
     Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da bugün mutlu bir gün yaşadıklarını, 2. ligden birinci lige çıkmak için yıllardır mücadele ettiklerine işaret ederek, şunları kaydetti:
     "Bunun hep ucundan dönmüştük. Sonuna geldik, şansızlıklar dolayısıyla başaramamıştık ama bu yıl çok şükür başardık. Çanakkale Belediyespor, sizin, Çanakkalenin kulübü. Önümüzdeki yıl birinci ligde inşallah sizleri temsil edecek. Gelecek yıl da başarılı olacaklarına inanıyorum. Çünkü Çanakkale spor yapmak için en uygun kentlerin başında geliyor. Şimdi takımımızı destekleme, birlikte olma zamanı. Artık Çanakkalenin adı birinci ligde ve spor camiasında daha çok duyulacak. Küçük bütçelerle bunu başardık. Sizlerin kaynaklarını olabildiğince dikkatli harcadık, çok abartalı paralar harcamadık. Bu gururu bizlere yaşatan herkese teşekkür ediyorum."
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER