Voleybol: Aroma Bayanlar 1. Ligi

Voleybol: Aroma Bayanlar 1. Ligi -Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı Satık, ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi


BURSA (A.A) - Aroma Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı İlhan Satık, ligde kalıcı olmak istediklerini söyledi.
     Satık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ligin yeni ekibiyiz. İlk yılımızda tecrübe kazanarak ligde kalıcı olmak istiyoruz. Kulüp olarak 17 branşta 6 bin lisanslı sporcuyla faaliyet gösteriyoruz. Bir dönem voleybol Bursada durma noktasına geldi. Nilüfer Belediyesinin öncülüğünde yeniden ilerleme kaydedildi. Büyükşehir Belediyespor olarak bizde lige çıkarak bu gelişime katkıda bulunmak istiyoruz dedi.
     Bursada, voleybol dalında bayanlarda iki, erkeklerde bir, alt liglerde de mücadele eden ekiplerin olduğunu ifade eden Satık, Belediyespor olarak 3. Ligde mücadele edecek olan Bursasporla işbirliği içinde çalışıyoruz. 1. Ligde çok takım olması alt yapılar için büyük kazanç. Ligde iyi işler yaparak, alt yapımızdan gelen oyuncularla önümüzdeki sezonda yeni heyecanlar yaşamak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Cem Şan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber Voleybol: Aroma Bayanlar 1. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER