Voleybol: Bayanlar 1. Ligi

Voleybol: Bayanlar 1. Ligi -Nilüfer Belediyespor Antrenörü Kamberoğlu: Önemli bir galibiyet aldık


BURSA (A.A) - Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyesporun antrenörü Ali Kamberoğlu, İBA Kimya Ankara TED Kolejliler karşısında aldıkları 3-0lık galibiyete ilişkin, Önemli bir galibiyet aldık dedi.
     Kamberoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Nilüfer Belediyesporda antrenör olarak ilk resmi maçına, İBA Kimya Ankara TED Kolejliler karşılaşmasında çıktığını, bu maçı 3-0lık net skorla kazanmanın güzel olduğunu söyledi.
     Lige galibiyetle başlamanın kendisi ve kulüp için büyük önem taşıdığını ve çok anlamlı olduğunu ifade eden Kamberoğlu, şöyle konuştu:
     Başa baş bir mücadele oldu. Rakibimiz de biz de kazanmak için elimizden gelen gayreti gösterdik. Savunma bloklarında ve servis atışlarında daha etkili olarak maçı kazanmasını bildik. Önemli bir galibiyet kazandık. Lige nasıl başlarsanız ileriki maçlarda da bunun etkisini görürsünüz. Biz seyircimiz önünde galibiyetle başladık. Bizim için büyük moral oldu. Önümüzde zorlu bir Eczacıbaşı maçı var. Burada da en iyi oyunumuzu sergileyip, izleyenlere zevkli bir karşılaşma izletmek istiyoruz. Bizi yalnız bırakmayan izleyenlere ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum.
    
     Muhabir: Ömer Ercan / Cem Şan / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Voleybol: Bayanlar 1. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER