Yaban hayvanları için kış hazırlığı

Yaban hayvanları için kış hazırlığı -Orman ve Su İşleri Bakanlığı Kocaeli Şube Müdürlüğünce kış şartlarında yaban hayvanlarına verilmek amacıyla hibe yem kampanyası düzenlendi


KOCAELİ (A.A) - Orman ve Su İşleri Bakanlığınca, kış şartlarında yaban hayvanlarının beslenmelerini temin etmek amacıyla düzenlenen hibe yem kampanyası çerçevesinde, Kocaelide vatandaşlar yem bağışında bulunuyor.
     Yaban Hayvanları popülasyonlarının desteklenmesi amacıyla Orman ve Su İşleri Genel Müdürlüğü, Avcılık ve Yaban Av Hayatını Koruma Federasyonu ve Yaban TV arasında düzenlenen protokol gereği, yaban hayvanları için yem hibe edilmesi çağrısında bulunuldu.
     Kampanya kapsamında ilk yem bağışını, Cemal Uyar ve Uğur Sarıçayır isimli vatandaşlar, Orman ve Su İşleri Kocaeli Şube Müdürlüğüne 5er kilo yem bağışında bulundular. Hibe edilen yemler, yaban hayvanlarının kışın yem ihtiyacını karşılamak amacıyla belirlenecek yemleme alanlarına bırakılmak üzere depoya kaldırıldı.
     Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü yetkilileri, yaban hayvanları için yem yardımı yapılması konusunda vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Yaban hayvanları için kış hazırlığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER