Yahya Kemal Demirelin vefatı

Yahya Kemal Demirelin vefatı -Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirelin yeğeni Yahya Kemal Demirelin cenazesi, Atabey ilçesine bağlı İslamköy beldesinde toprağa verildi


ISPARTA (A.A) - Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirelin yeğeni, 62 yaşında vefat eden Yahya Kemal Demirelin cenazesi, Atabey ilçesine bağlı İslamköy beldesinde toprağa verildi.
     Süleyman Demirel Külliyesindeki Şehriban Hatun Camisinde düzenlenen cenaze törenine Yahya Kemal Demirelin babası Hacı Ali Demirel, çocukları Hande ve Ali Demirel ile eski milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yahya Demirelin amcası Şevket Demirel ise sağlık sorunları nedeniyle tören boyunca otomobilinde bekledi.
     Törende Yahya Kemal Demirelin babası Hacı Ali Demirel ile çocukları Hande ve Ali Demirel, taziyeleri kabul etti. Yahya Kemal Demirelin cenazesi, öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında toprağa verildi.
     Bu arada, Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirelin sağlık sorunları nedeniyle cenaze törenine katılamadığı bildirildi.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Yahya Kemal Demirelin vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER