Yakutiye Belediyesinden işçilere et

Yakutiye Belediyesinden işçilere et


ERZURUM (A.A) - Yakutiye Belediyesi, temizlik işlerini yürüten şirkette asgari ücretli olarak çalışanlar ile İŞKUR tarafından işe yerleştirilen 100 çalışana et dağıttı.
     Belediye Başkanı Ali Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, temizlik şirketinde asgari ücretli çalışan personel ile İŞKUR tarafından belediye bünyesinde yine asgari ücretle çalışan personele et dağıtımı yaptıklarını belirtti.
     Daha önceden belirlenen 10 bin aileye 5er kilogram et yardımı yaptıklarını ifade eden Korkut, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     "Tamamen öz kaynaklarımızla bedeli karşılanan bir organizasyon. Canlı hayvan alımı yaptırarak bize özel kesim yaptırdık. Et Balık Kurumundan her isteyen bu bilgiye ulaşabilir. Yardım yapılacak ailelerin listesini, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile sivil toplum kuruluşu hüviyetinde çalışan çeşitli yardım kuruluşlarının listelerini alarak birleştirme yaptık. Liste böyle oluştu. Yardım organizasyonunda mahalle muhtarlarımız da bulunuyor. Listeler onlar tarafından da kontrol edilmektedir. Dağıtımla ilgili bu işi yapan kuruluşlardan, kişilerden fikir aldık. Biz, yardım yaparken asgari ücretlileri de listemiz içerisinde değerlendirdik. Bu amaçla, belediye hizmetinde bulunan şirket elemanı ve İŞKUR personeline et yardımı yaptık. Hata ve kusurlarımız oluyorsa, kamuoyunun affını rica ediyoruz."
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Yakutiye Belediyesinden işçilere et Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER