Yalovada bisiklet festivali yapılacak

Yalovada bisiklet festivali yapılacak


YALOVA (A.A) - Yalova Belediyesi ve Perşembe Akşamı Bisikletçileri (PAB) Yalova Grubu tarafından 5-7 Ekim tarihleri arasında bisiklet festivali düzenlenecek.
     Festivale, Yalovadan 100 bisiklet sevdalısının yanı sıra İstanbul, Ankara, Bursa, Antalya, Eskişehir, Giresun, Kayseri, Edirne, Kocaeli, Denizli, Aydın, Sakarya, Hatay, Samsun, Balıkesir, Kars, Erzincan, Zonguldak ve Bilecikten 200 bisikletçi katılacak.
     TİGEMdeki tesislerde konaklayacak bisikletçiler 3 gün boyunca Yalovanın çeşitli bölgelerine turlar düzenleyecek. Festival kapsamında Poker, Veto ve Kostüm isimli gruplar sahne alacak.
     PAB Yalova Grubu Kurucusu Özlem Akyüz Bayrı, kentte son dönemde yapılan organik ulaşım çalışmalarıyla birlikte bisiklet kullanıcısı sayısının arttığını söyledi.
     Bayrı, Etkinliğimizde Yalovanın doğal parkurunun bir kısmını pedallayacağız, her şehirden gelecek PAB üyeleriyle ve adını sayamadığımız pek çok grup, ferdi bisikletçi ile Yalovada bir araya geleceğiz. Bisiklet Kenti Yalova için bisikletliler iş başına diyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Nedim Güler
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Yalovada bisiklet festivali yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER